LAN-verbindingen: een gesloten, snel en betrouwbaar netwerk

Een Local Area Network (LAN) biedt u de mogelijkheid om uw computers en andere apparatuur en machines direct aan te sluiten op uw interne netwerk. Zo heeft u een permanente verbinding zonder over het internet te hoeven gaan (dit is wel mogelijk). Wanneer snelheid en grote hoeveelheden datavolume een beslissende rol spelen, is een LAN-verbinding de beste optie.

Nooit meer storingen bij veel dataverbruik

LAN-verbindingen zijn vandaag de dag nog steeds stabieler dan bijvoorbeeld WIFI-verbindingen. Er zijn geen storingen door fysieke obstakels of signalen van bijvoorbeeld huishoudapparaten en de snelheid waarmee gecommuniceerd wordt ligt hoger. Uw medewerkers hebben zo altijd en overal snelle toegang tot hun applicaties en informatie, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken en uw bedrijfslocaties zijn veilig met elkaar verbonden.

Gesloten netwerk

Radcliff kiest voor een oplossing waarbij de WIFI en LAN-verbinding wordt gecombineerd. Wij koppelen de internetverbinding aan uw lokale bedrijfsnetwerk. Zo ontstaat er een gesloten netwerk waarbinnen uw medewerkers probleemloos samen kunnen werken met klanten, wat de productiviteit ten goede komt.